30è Aniversari dels Gegants de la Salle 2016

El passat 27 de febrer, els nostres companys de la Colla Gegantera de La Salle estaven de doble celebració ja que en Guifré i l’Ermessenda celebren, aquest curs, 30 anys i l’escola 135!!!
L’arrencada de la cercavila va ser energètica però passada per aigua… i després d’una horeta d’espera, sense treure l’ull al radar meteorològic dels nostres telèfons, vam aconseguir reprendre-la de nou, organitzant una rua ràpida i pel dret. La qüestió era sortir a celebrar sí o sí uns mereixedors 30 anys! I així va ser, la Colla Gegantera de Cassà, seguida de la de Campllong, la del Puig d’Arques i la de Riudellots van començar a tocar a la Plaça de la Coma, seguidament al Carrer Major, continuant per l’Església, seguint per la baixada de la rectoria i agafant el Carrer Ample fins a entrar al pati de la Salle.
Un cop tots els grallers i timbalers a dins, vam fer una fotografia d’honor i vam seguir amb el tradicional “Gener, Febrer” i “Passi-ho bé” com a ball conjunt.
A continuació, els nostres companys de la Salle ens van organitzar un sopar de germanor al pavelló, a l’alçada de les circumstàncies, on ens van acompanyar diferents referents d’aquesta escola, així com els tres últims directors, l’Alcalde, Regidors i altres importants acompanyants.
Moltes gràcies per tot i feliços 30! Visca Cassà i que visquin els Gegants!!

PER VEURE ALGUNES FOTOS DEL MOMENT, CLICA AL DAMUNT