Campllong 2015

El dissabte 22 d’agost de 2015 ens trobàvem de nou al poble veí: Campllong! El poble on s’aconsegueixen millors fotografies amb cel i natura de fons!!!

IMG-20150824-WA0017

Arribada del remolc de la Colla Gegantera i Grallera al poble de Campllong en el moment on començava a guspirejar… Els podrem treure? ballarem? arribarem a fer la plantada? un mar de dubtes van aparèixer entre les Colles assistents (Colla Gegantera Italiana, Campllong, Riudellots, Col·legi La Salle, Col·legi Aldric i nosaltres) però, una hora més tard tot el que estava programat es va poder fer. En aquesta ocasió el temps va donar tregua!

Una cercavila llarga per un poble aparentment petit, ens va fer arribar amb energia a la parada del Restaurant per agafar un xic d’aire fresc i carregar-nos d’energia (altrament dit, refrigeri). Seguidament vam continuar fins arribar a la pista de davant del Local Social on, després d’un balls per Colles, vam culminar tocant conjuntament les ja tradicionals cançons geganteres: “Gener, Febrer” i “Passi-ho bé!”

LES FOTOS DE LA SORTIDA A CAMPLLONG LES TROBAREU CLICANT < <AQUÍ>> !