Girona ’15

El dia 1 de novembre ens vam reunir al Parc Migdia de Girona una vintena de colles per celebrar la XXXIV Trobada de Gegants de la ciutat, coincidint amb les Fires de Sant Narcís.
Iniciant les primeres ballarugues a la passarel•la del mateix Parc Migdia i continuant pels carrers de l’Eixample, vam respirar un ambient assolellat de tardor. L’acompanyament i el caliu van ser un xic més fluixos que els altres anys però no per això menys engrescadors!
Una rere l’altra, les figures de cada població convidada van anar desfilant als ritmes engrescadors de les gralles i els timbals… fins arribar a la Plaça Pompeu Fabra, on una animació espectacular de la colla amfitriona, la Fal•lera Gironina, ens aplaudia a totes les colles a banda i banda de la rua que formàvem, aconseguint així, una arribada càlida i agradable.
Després de descriure un a un el bestiari participant, es va donar per finalitzada la rua i es van fer els balls finals al so del “Gener, febrer” i el “Passi-ho bé”.
A punt per acabar la ronda de trobades del 2015, ens disposem a esperar la última trobada el proper 28 de novembre a Riudellots, on els nostres fillols estaran de celebració.
Visca Cassà i que visquin els Gegants!

CLICA AQUÍ AL DAMUNT PER VEURE ALGUNES DE LES FOTOGRAFIES D’AQUESTA TROBADA