Santa Tecla’15 a Cassà

PER VEURE LES FOTOGRAFIES D’AQUEST DIA CLICA AQUÍ!

VIDEO: Trobada gegantera cassà 2015

VIDEO: Trobada gegantera cassà (entrada a la Plaça de la Coma)

 

El passat 20 de setembre vam celebrar la troba de gegants a Cassà, aquell cap de setmana (19 i 20 de setembre) era la festa petita del poble, Santa Tecla.

En aquesta ocasió vam convidar 10 colles geganteres al poble que les vam rebre amb un bon esmorzar de pagès al Passeig Vilaret. Per servir els esmorzars a la hora prevista, tots els membres de la colla vam participar en que fos una jornada especial. A les 7 del matí els primers col•laboradors de la colla es van dedicar a encendre foc a la barbacoa, a portar el pa del forn, a parar fustes i cavallets… i a partir de les 9 tots els membres de la colla ja estàvem treballant per ultimar els darrers detalls. Amb un temps rècord vam tenir totes les taules preparades amb el material per cada colla que, esglaonadament, van anar arribant i van rodejar la seva taula per carregar piles amb l’esmorzar!

A les 11:30h ja ho teníem tot recollit i ens disposàvem, per colles i al voltant del Passeig Vilaret, a començar la cercavila gegantera. Puig d’Arques, Aldric, La Salle, Riudellots, Caldes, Llagostera, El Masnou, Arbúcies, Maçanet, Campllong i Cassà desfilaven pel barri vell fins arribar a La Coma on ens vam presentar i vam fer unes ballarugues. Vam reprendre la cercavila fins al Passeig i vam fer l’entrega de records i l’últim ball. Hora de refrescar-nos amb un gelat i per alguns, tornada cap a casa, d’altres de ruta cap a una altra Trobada i nosaltres dinar de germanor u recollida de material i brigada de neteja general acompanyats per l’ambient casteller que van portar els Castellers de les Gavarres. Propera trobada, 27-S a Cassà per l’Oncolliga! Us hi esperem a tots!